فروش انواع قير هاي مصرفي در اسلام آباد کرج:قير چيست؟قير ماده‌اي است سياه رنگ و خميري شکل که در عايقکاري رطوبت و ساخت آسفالت کاربرد دارد. قير انواع گوناگوني دارد که هر يک از انواع آن، داراي کاربرد خاصي است. قير از مشتقات نفت است و اغلب در پالايشگاه نفت توليد مي‌شود.قير جسمي هيدروکربني است به رنگ سياه تا قهوه‌اي تيره که در سولفيدکربن و تتراکلريد کربن کاملاً حل مي‌شود. قير در دماي محيط، جامد است. اما با افزايش دما، به حالت خميري درمي‌آيد و پس از آن مايع مي‌شود. کاربرد مهم قير به علت وجود دو خاصيت مهم اين ماده است؛ غيرقابل نفوذ بودن در برابر آب و چسپنده بودن.


عايق قيري


فروش انواع قير هاي مصرفي در اسلام آباد کرج


نحوه توليد قير نفتي :نفت خامي که توسط لوله‌هاي قطور و از مراکز بهره­ برداري به پالايشگاه منتقل مي­‌گردد، پس از تصفيه و انجام مراحل مختلف عملياتي (در همين مراکز)، تبديل به فرآورده‌هاي گوناگوني مي­‌شود که قير نفتي نيز از جمله اين فرآورده‌ها مي­باشد. اين قير در فرآيند تقطير در برج خلأ به دست مي‌آيد که ته مانده برج تقطير در خلاء (V.B) نام داشته و تحت تأثير دو متغير تقطير و نفت خام قرار دارد. اين ته‌ مانده، پايه ساخت قيرهاي مختلف مي­‌باشد که در برخي موارد به­ طور مستقيم قيري با مشخصات قيرهاي راه سازي به دست مي‌آيد ولي در عمده موارد، موجب توليد قيري مي­‌گردد که بسيار نرم بوده و براي تهيه قيرهاي مناسب راه سازي و بام ساختمان‌ها، نيازمند بالا بردن نقطه نرمي از طرق مختلف نظير هوادهي مي­‌باشد. در فرايند هوادهي که اکسيداسيون نيز خوانده مي­شود، مجموعه‌اي از فعل و انفعالات پيچيده شيميايي، نظير هيدروژن‌زدايي، پليمريزاسيون و کنداوسيون صورت مي­‌پذيرد که بالا بردن نسبت کربن به هيدورژن، قير رقيق را به تدريج سفت­‌تر ساخته و امکان ساخت قيرهاي مختلف را مي‌دهد.


عايق قيري


فروش انواع قير هاي مصرفي در اسلام آباد کرج


انواع قير مصرفي :قير را از حيث نوع مصرف به دو نوع قيرهاي راه سازي يا قير رقيق و قيرهاي ساختماني (عايق بام) و يا قير سفت تقسيم بندي مي‌نمايند. حدود 90 درصد از قيرهاي توليدي در راه سازي و 10 درصد آن براي مصارف عايق‌کاري به کار برده مي­‌شود. در کشور ما، عمده مصرف قير توسط وزارت راه و ترابري جهت ساختن جاده‌­ها و همچنين شهرداري‌ها به منظور روکش خيابان‌ها صورت مي­‌گيرد.


شرکت گوهر ابنيه پايتخت آماده خدمت رساني به شما هموطنان عزيز ميباشد،شماره تماس:09121754110
 مشخصات قير: 1:درجه نفوذ: براي تعيين سختي قير از آزمايش درجه نفوذ استفاده مي شود.در اين آزمايش از سوزني استاندارد زير بار 0?1 کيلوگرمي در مدت زمان 5 ثانيه، در دماي 25 درجه سانتي گراد استفاده مي شود.ميزان نفوذ سوزن بر اساس دهم ميلي متر، همان درجه نفوذ است. تبعا هر چه درجه نفوذ کمتر باشد، قير سخت تر است. 2: گرانروي:گرانروي يا همان جت، خصوصيتي است که ميزان روان بودن يک ماده را نشان مي دهد.هر چه گرانروي بيشتر باشد، قير به سمت جامد مي رود.و پر واضح است که با افزايش دما چون سياليت قير بيشتر مي شود پس گرانروي کاهش مي يابد. 3: درجه اشتعال:درجه اشتعال در واقع دمايي است که در آن دما، بر اثر تبخير مقداري از قير، با نزديک شدن شعله، قير آتش بگيرد و شعله پديد آيد. 4 افت وزني:افت وزني از خصوصيات مهم قير است که بر اثر کاهش وزن آن در اثر تبخير بخشي از مواد نفتي در قير حاصل مي شود. 5: شکل پذيري (انگمي):ميزان افزايش طول نمونه 1 سانتي متر مکعبي قير قبل از پاره شدن در آزمايشگاه را انگمي گويند. 6: درجه خلوص:همانطور که پيش تر گفته شد، قير در تترا کلرو کربن قابل حل است.زماني که قير را در اين حلال حل مي کنيم، بخشي از آن حل نمي شود.که به عنوان ناخالصي شناخته مي شود. که از آنجا درصد خلوص قير بدست مي آيد.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : درجه ,قيرهاي ,انواع ,نفوذ ,مصرفي ,سازي ,فروش انواع ,اسلام آباد ,درجه نفوذ ,درجه اشتعال ,قيرهاي مختلف ,ساخت قيرهاي مختلف
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هبـوط فرشته ایی از بهشت مجله اینترنتی salambarsalamati Armys وب پیشرو سپتيک تانک simin.m قرائت ترجمه متن