خريد انواع قير در کرج وتهران :قير دميده:قير دميده از دميدن هواي داغ به قير خالص در مرحله آخر عمل تصفيه به دست مي‌آيد. در اين فرايند، هواي داغ با دماي 200 تا 300 درجه سانتي‌گراد توسط لوله‌هاي سوراخ‌دار به محفظه حاوي قير دميده مي‌شود. در اثر انجام اين فرايند، اتم‌هاي هيدروژن موجود در مولکول‌هاي هيدروکربورهاي قير، با اکسيژن هوا ترکيب مي‌شود و با تشکيل آب، عمل بسپارش اتفاق مي‌افتد. قير دميده نسبت به قير خالص داراي درجه نفوذ کمتري است، درجه نرمي بيشتري دارد و حساسيت کم تري نسبت به تغييرات دما دارد. اين نوع قير بيشتر در ساختن ورق‌هاي پوشش بام، باتري اتومبيل و اندودکاري مورد استفاده قرار مي‌گيرد.


خريد انواع قير در کرج وتهران


قير مخلوط يا محلول:قير مخلوط به مخلوطي از قير و يک حلال مناسب (مثلاً نفت سفيد يا بنزين) گفته مي‌شود. اين قير در درجه‌حرارت محيط مايع است يا با حرارت کمي به مايع تبديل مي‌شود. قير مخلوط در انواع آسفالت‌هاي پوششي و ماکادامي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. سرعت گيرش يا سفت شدن اين نوع قير بستگي به نوع محلول دارد. به‌طور مثال به دليل سرعت بالاي تبخير بنزين، قير حل شده در بنزين سريع‌تر سفت مي‌شود. اين قير، اصطلاحاً قير تندگير (RC) ناميده مي‌شود. همچنين قيرهايي که در نفت حل شده‌اند، قير کندگير (MC) ناميده مي‌شوند و به قيرهايي که در نفت گاز يا نفت کوره حل شوند، قير ديرگير (SC) گفته مي‌شود. قيرهاي محلول بر اساس درجه گرانروي‌شان درجه‌بندي مي‌شوند.
قيرابه:قيرابه (قير امولسيون) با مخلوط کردن قير و آب و يک ماده امولسيون‌ساز به‌دست مي‌آيد. مقدار ماده امولسيون ساز بسيار کم و در حدود 0?3 تا 0?5 درصد وزن قير مي‌باشد. مقدار آب مصرفي اين نوع قير در حدود 30 تا 50 درصد وزن قير مي‌باشد. ماده امولسيون‌ساز معمولاً يک نمک قليايي اسيدهاي آلي يا نمک آمونيم است که باعث باردار شدن ذرات قير مي‌شود. به اين ترتيب ذرات قير در اثر بار القايي يکديگر را دفع مي‌کنند و به‌صورت کره‌هايي با قطر يک‌صدم تا يک‌هزارم ميلي‌متر در آب شناور مي‌شوند.استفاده از اين نوع قير، باعث کاهش آلايندگي محيط زيست مي‌شود و چون از نفت يا حلال‌هاي قابل اشتعال استفاده نمي‌شود، خطر اشتعال در حين حمل و نقل قير کاهش مي‌يابد. از قير امولسيوني براي آسفالت سرد در محيط‌هاي مرطوب يا براي عايق کاري استفاده مي‌شود که در اين صورت بايد دوباره به آن آب اضافه کرد و محتواي آن را به حدود 65 درصد رساند. 


خريد انواع قير در کرج وتهران


کاربرد:قير معمولاً در دو حوزه راه‌سازي و عايق‌کاري به کار مي‌رود. حدوداً 90 درصد از قير توليدي، در حوزه راهسازي مورد استفاده قرار مي‌گيرد و مصارف عايق‌کاري، تنها 10 درصد از مصرف قير را به خود اختصاص مي‌دهد.

شرکت گوهر ابنيه پايتخت آماده خدمت رساني به شما هموطنان گرامي ميباشد،شماره تماس:09121754110

عايق کاري: از قير معمولاً براي عايق بندي بام‌ها و کف حمام‌ها استفاده مي‌شود. معمولاً به منظور تثبيت قير، آن را همراه با گوني مورد استفاده قرار مي‌دهند که به آن قيرگوني گفته مي‌شود. الياف گوني نقش مسلح‌کننده قير را دارند و قير را در محل خود تثبيت مي‌کنند. هم چنين محصولاتي مانند مقواي قيري يا نمد قيري که با نام‌هاي تجاري نظير ايزوگام و… ارائه مي‌شوند نيز کاربردي مشابه قيرگوني دارند. به منظور جلوگيري از نفوذ رطوبت زمين به کف ساختمان، از بلوکاژ يا ماکادم استفاده مي‌شود.

مشخصات قير :1-درجه نفوذ: آزمايش درجه نفوذ براي تعيين سختي قير مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در اين آزمايش از يک سوزن استاندارد تحت اثر بار 100 گرمي در مدت 5 ثانيه به داخل قير در دماي 25 درجه نفوذ مي‌کند. مقدار نفوذ برحسب دهم ميلي‌متر درجه نفوذ ناميده مي‌شود. هر چه درجه نفوذ کم‌تر باشد قير سخت‌تر است. 2: گرانروي: هر چه کند رواني قير بيشتر باشد خواص جامد بيشتري از خود نشان مي‌دهد. واضح است در دماهاي بالاتر کند رواني کم‌تر است. اين مشخصه قير با دستگاه سي بولت فيورل يا به روش کينماتيکي اندازه‌گيري مي‌شود. 3: درجه اشتعال: درجه اشتعال دمايي است که اگر قير به آن دما برسد، گازهاي متصاعد از آن با نزديک شدن شعله، مشتعل مي‌شوند و در سطح آن شعله به وجود مي‌آيد. حداکثر دمايي که مي‌توان قير را در کارگاه گرم کرد به درجه اشتعال محدود مي‌باشد. 4:افت وزني: افت وزني قير در دماي بالا، در اثر تبخير قسمتي از روغن‌ها و ترکيبات نفتي آن مي‌باشد. اين مشخصه نيز از خواص مهم قير است. افت وزني قير در اُوِن در دماي 163 درجه سانتي گراد و در مدت 5 ساعت (شرايط تقريبي پخت آسفالت) اندازه‌گيري مي‌شود. 5:شکل‌پذيري يا انگمي: اگر نمونه‌اي از قير با سطح مقطع 1 سانتي‌متر مربع را با سرعت 5 سانتي‌متر/دقيقه بکشيم، مقدار افزايش طول نمونه را قبل از پاره شدن خاصيت آن کمي قير گويند. 6:درجه خلوص: مي‌دانيم حلال قير تترا کلرور کربن و سولفور کربن است؛ بنابراين اگر نمونه‌اي از قير را در هر يک از اين مواد حل کنيم، ناخالصي‌هاي آن باقي مي‌ماند و از آن جا درجه? خلوص قير را مي‌توانيم تعيين کنيم. درجه خلوص عبارت است از: (وزن نمونه قير) ÷ [(وزن ناخالصي) - (وزن قير) 7:درجه نرمي: درجه نرمي دمايي است که با رسيدن قير به آن دما، قير از حالت جامد به حالت روان در مي‌آيد. هرچه درجه نرمي قير بيشتر باشد، حساسيت کم تري نسبت به تغييرات دما دارد. درجه نرمي قيرهاي معمولي حدود 60 تا 70 مي‌باشد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

صیدِ شعر امور فرهنگی ... آدُرف مـاده گـرگ وحشـی باربری | اتوبار | باربری سپند بار | سپند بار تهران کتابخانه عمومی هشت بهشت شهر جدید گلبهار آموزش کاردستی